CCNA 200-125: Assessment Test-I


Hello Guys, Below are the 20 questions related to CCNA 200-125. Choose your answer and put your answer in comment box.




1. How long is an IPv6 address?

A. 32 bits
B. 128 bytes
C. 64 bits
D. 128 bits


2. The RSTP provides which new port state/role?

A. Disabled
B. Enabled
C. Discarding
D. Forwarding

3. What does the command Router(config)#line cons 0 allow us to perform next?

A. Set the Telnet password.
B. Shut down the router.
C. Set your console password.
D. Disable console connections.


4. What does the passive command for interface provide to the RIP dynamic routing protocol?

A. Passive Command Stops an interface from sending or receiving periodic dynamic updates
B. Passive Command Stops an interface from sending periodic updates but not from receiving updates.
C. Passive Command Stops the router from receiving any dynamic updates
D. Passive Command Stops the router from sending any dynamic updates

5. Which protocol does Ping use?

A. TCP
B. ARP
C. ICMP
D. BootP

6. How many collision domains need to created, when you segment a network with a 12-port switch?

A. 1
B. 2
C. 5
D. 12

7. Which of the following commands will allow us to set our Telnet password on a Cisco router?

A. line telnet 0 4
B. line aux 0 4
C. line vty 0 4
D. line con 0

8. Which router command allows you to view the complete contents of all access lists?

A. show all access-lists
B. show access-lists
C. show ip interface
D. show interface

9. What does a VLAN do?

A. It Acts as the fastest port to all servers
B. It provides multiple collision domains on one switch port
C. it breaks up broadcast domains in a layer 2 switch internetwork
D. It provides the multiple broadcast domains within a single collision domain.

10. If you want to delete the NVRAM stored configuration, what would you type?

A. erase startup
B. erase nvram
C. delete nvram
D. erase running

11. Which protocol is used to send the destination network unknown message back to the originating hosts?

A. TCP
B. ARP
C. ICMP
D. BootP

12. Which class of IP address has the most available host addresses by default?

A. A
B. B
C. C
D. A and B

13. How often are BPDUs sent from a layer 2 device?

A. Never
B. Every 2 seconds
C. Every 10 minutes
D. Every 30 seconds

14. Which one of the following statement is true regarding VLANs?

A. Two VLANs are configured by default on the all Cisco switches.
B. VLANs only work if you have a complete Cisco switched network. No off-brand switches are allowed in network.
C. You should not have more than 12 switches in the same VTP domain.
D. VTP is used to send the VLAN information to Client switches in a configured VTP domain.

15. Which WLAN IEEE specification allows up to 54Mbps at 2.4GHz?

A. A
B. B
C. G
D. N

16. How many broadcast domains required, when you segment a network with a 12-port switch?

A. 1
B. 2
C. 5
D. 12

17. What types of Network Address Translation can be used to have one IP address allow many users to connect to the global Internet?

A. NAT
B. Static
C. Dynamic
D. PAT

18. What protocols are used to configure the trunking on the switch? (Choose two.)

A. VLAN Trunking Protocol
B. VLAN
C. 802.1Q
D. ISL

19. Hub works on which layer of OSI model?

A. Session layer
B. Physical layer
C. Data Link layer
D. Application layer

20. Two types of access control lists (ACLs)? (Choose two.)

A. Standard
B. IEEE
C. Extended
D. Specialized

21. To back up an IOS, what command will you use?

A. copy flash tftp
B. copy ios tftp
C. copy tftp flash
D. backup IOS disk

22. What command is used to create the backup configuration?

A. copy running backup
B. copy running-config startup-config
C. config memory
D. write memory



3 comments:

  1. d,a,c,d,c,d,c,b,c,a,c,a,b,d,c,a,d,c,b,ac,b,b ? but it is 5 min answer without thinking, could be some mistakes

    ReplyDelete
  2. 1.D
    2.C
    3.C
    4.B
    5.C
    6.D
    7.C
    8.B
    9.C
    10.B
    11.C
    12.A
    13.B
    14.D
    15.C
    16.A
    17.D
    18.D/C
    19.B
    20.A/C
    21.A
    22.B

    Match with above Answer sheet

    ReplyDelete
  3. 1. D
    2. C
    3. C
    4. B
    5. C
    6. D
    7. C
    8. B
    9. B
    10. C
    11. C
    12. D
    13. D
    14. D
    15. C
    16. A
    17. A
    18. C & D
    19. B
    20. A & C
    21. A
    22. B

    ReplyDelete